De kracht van je gedachten

Hoe je gedachten de werking van je DNA beïnvloeden

7 oktober 2018, Leeuwarden – DNA komt voor in elke cel van je lichaam. Lang werd gedacht dat dit een vaststaande unieke code was, die ons gedrag en onze fysieke kenmerken bepaalt. Nu niet meer!

DNA bevat stukjes code die we “genen” noemen. Nieuw wetenschappelijk onderzoek laat zien dat veel genen elke dag “aan” en “uit“ worden gezet door je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Elke gedachte die je hebt, wordt door je lichaam opgevangen en beïnvloedt het wel of niet ontstaan van eiwitten die onder andere betrokken zijn bij je immuunsysteem, hersenfuncties, voedingsopname en hormonaal stelsel.

Lianne Hermers is wetenschapper en gefascineerd door de chemie, gedachtegang en gevoelens van mensen. Op zondag 7 oktober zal ze je laten zien wat de effecten hiervan zijn op je DNA: Je hebt meer invloed dan je denkt!

Met behulp van heldere uitleg, wetenschappelijke onderzoeken en voorbeelden uit de praktijk, krijg je meer inzicht in hoe jouw gedachten je leven en omstandigheden drastisch kunnen beïnvloeden. Speciaal voor deze middag zal Lianne geavanceerde apparatuur meenemen, waarmee je direct het effect van jouw gedachten op je lichaam kunt waarnemen.

Laat je meenemen op een reis door de geheimen van je lichaam en geest. Leer de kennis toe te passen in je dagelijks leven en krijg tips voor een helder stappenplan waarmee jij het gezonde en gelukkige leven waar je van droomt, ook werkelijk kunt gaan creëren.

Spreker: Lianne Hermers
www.krachtvanbewustzijn.nl