veelgestelde vragen

Ontvang ik een factuur?

Ja. Na de betaling wordt er een factuur per e-mail verstuurd. Hierop staat ook de btw vermeld.

Bij betaling aan de kassa kan per e-mail of sms een betaalbewijs worden toegezonden. Dit bewijs is zonder vermelding van btw.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is vanuit onze algemene voorwaarden niet mogelijk tickets te annuleren, met uitzondering van afgelaste evenementen. In dit laatste geval zullen wij bezoekers informeren en zorgen voor terugstorting van het betaalde bedrag.

Zit je toch met tickets die je niet gebruikt? Probeer ze dan eens te verkopen via https://www.ticketswap.nl/

Wat gebeurt er na betaling?

Na betaling kom je in een scherm waarin je bestelnummer staat vermeld en je je tickets kunt downloaden. Ook krijg je een e-mail toegestuurd met de tickets. Deze kun je digitaal of op papier meenemen naar het evenement. Om toegang te verlenen zullen we de code scannen die op je tickets staat.

Heb je een studententicket gekocht? Vergeet dan niet om ook je studentenpas mee te nemen. Kun je de pas niet tonen bij de ingang? Dan brengen we het verschil met een reguliere ticket alsnog in rekening.

Hoe kan ik betalen?

Betalen voor tickets kan via Ideal.

Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn op de dag van aanvang, kan er ook contant of via pin betaald worden aan de kassa.

De website werkt niet goed. Wat nu?

Dit kan te maken hebben met de browser. Probeer eens een andere browser. De site werkt het beste in Google Chrome en Opera. Werkt dit niet? Probeer dan eens de cookies en internetgeschiedenis te verwijderen en probeer het opnieuw.

Blijft het probleem bestaan, neem dan contact op via info@sourceevents.nl

Ik heb geen bevestiging ontvangen. Wat nu?

Je kunt de tickets ook printen via de eindpagina na de betaling. Er wordt een downloadlink getoond om je tickets te downloaden.

Heb je deze pagina al weggeklikt? Controleer dan je spam-inbox. Wellicht is de mail daar binnengekomen.

Wanneer dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via info@sourceevents.nl en vermeld je naam, de datum en tijd waarop je besteld hebt en je adres. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel / App ons

We zijn telefonisch te bereiken via 0683567062. Je kunt ons ook berieken via whatsapp.

E-mail

Ons e-mail adres is:
info@sourceevents.nl

Contactformulier

Neem contact op via ons contactformulier op onze contactpagina