De tomtom van je ziel

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden.

Door Geert Kimpen (Bekend van o.a. “De kabbalist”)

19 mei 2019, Leeuwarden – Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.
Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Na zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”.

Daarna werd het stil.

Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen.

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

Meer info: www.geertkimpen.com

Een nieuw wereldbeeld

Door Marja de Vries, “De hele olifant in beeld”

24 februari 2019, Leeuwarden –

Marja de Vries biedt ons een samenhangend, holistisch wereldbeeld, op basis van haar inzichten over de 7 universele wetten. Hiermee vallen de vele verschillende aspecten van onszelf en van de wereld om ons heen als puzzelstukjes op hun plaats.

Op basis van haar bestseller De Hele Olifant in Beeld zal Marja vertellen over de universele wetmatigheden, die ten grondslag liggen aan de achterliggende ordening van het universum. Haar onderzoek verbindt gemeenschappelijke inzichten van de verschillende wijsheidstradities, met recente wetenschappelijke inzichten die hiermee in lijn lijken te zijn.

We kunnen de universele wetten gebruiken om onderscheid te maken tussen dat wat werkt en dat wat niet werkt. Want als iets in lijn is met deze wetten, functioneert het optimaal en in harmonie met al het andere. Inzicht in deze wetten en de gulden snede verhouding helpt ook om te begrijpen wat nodig is om onze persoonlijke balans te herstellen en op basis daarvan de balans in de samenleving. Het helpt je ontdekken wie we in essentie zijn en laat je zien hoe oneindig onze mogelijkheden zijn!

Marja de Vries studeerde biologie en ecologie, werkte als textielkunstenares en heeft gekozen voor een intensieve persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft een heldere toekomstvisie en is in staat het grote overzicht te zien. Ze is de auteur van De Hele Olifant in Beeld dat in 2007 gepubliceerd werd en waarvan inmiddels meer dan 16.000 exemplaren zijn verkocht. Ook schreef ze het boekSamenlevingen in Balans, naar een toekomst in harmonie met de universele wetten (2014)”.

Zie voor meer info ook: www.marjadevries.nl

De kracht van je gedachten

Hoe je gedachten de werking van je DNA beïnvloeden

7 oktober 2018, Leeuwarden – DNA komt voor in elke cel van je lichaam. Lang werd gedacht dat dit een vaststaande unieke code was, die ons gedrag en onze fysieke kenmerken bepaalt. Nu niet meer!

DNA bevat stukjes code die we “genen” noemen. Nieuw wetenschappelijk onderzoek laat zien dat veel genen elke dag “aan” en “uit“ worden gezet door je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Elke gedachte die je hebt, wordt door je lichaam opgevangen en beïnvloedt het wel of niet ontstaan van eiwitten die onder andere betrokken zijn bij je immuunsysteem, hersenfuncties, voedingsopname en hormonaal stelsel.

Lianne Hermers is wetenschapper en gefascineerd door de chemie, gedachtegang en gevoelens van mensen. Op zondag 7 oktober zal ze je laten zien wat de effecten hiervan zijn op je DNA: Je hebt meer invloed dan je denkt!

Met behulp van heldere uitleg, wetenschappelijke onderzoeken en voorbeelden uit de praktijk, krijg je meer inzicht in hoe jouw gedachten je leven en omstandigheden drastisch kunnen beïnvloeden. Speciaal voor deze middag zal Lianne geavanceerde apparatuur meenemen, waarmee je direct het effect van jouw gedachten op je lichaam kunt waarnemen.

Laat je meenemen op een reis door de geheimen van je lichaam en geest. Leer de kennis toe te passen in je dagelijks leven en krijg tips voor een helder stappenplan waarmee jij het gezonde en gelukkige leven waar je van droomt, ook werkelijk kunt gaan creëren.

Spreker: Lianne Hermers
www.krachtvanbewustzijn.nl