Een nieuw wereldbeeld

Door Marja de Vries, “De hele olifant in beeld”

24 februari, 2019, Leeuwarden –

Marja de Vries biedt ons een samenhangend, holistisch wereldbeeld, op basis van haar inzichten over de 7 universele wetten. Hiermee vallen de vele verschillende aspecten van onszelf en van de wereld om ons heen als puzzelstukjes op hun plaats.

Op basis van haar bestseller De Hele Olifant in Beeld zal Marja vertellen over de universele wetmatigheden, die ten grondslag liggen aan de achterliggende ordening van het universum.  Haar onderzoek verbindt gemeenschappelijke inzichten van de verschillende wijsheidstradities, met recente wetenschappelijke inzichten die hiermee in lijn lijken te zijn.

We kunnen de universele wetten gebruiken om onderscheid te maken tussen dat wat werkt en dat wat niet werkt. Want als iets in lijn is met deze wetten, functioneert het optimaal en in harmonie met al het andere. Inzicht in deze wetten en de gulden snede verhouding helpt ook om te begrijpen wat nodig is om onze persoonlijke balans te herstellen en op basis daarvan de balans in de samenleving. Het helpt je ontdekken wie we in essentie zijn en laat je zien hoe oneindig onze mogelijkheden zijn!

Marja de Vries studeerde biologie en ecologie, werkte als textielkunstenares en heeft gekozen voor een intensieve persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft een heldere toekomstvisie en is in staat het grote overzicht te zien. Ze is de auteur van De Hele Olifant in Beeld dat in 2007 gepubliceerd werd en waarvan inmiddels meer dan 16.000 exemplaren zijn verkocht. Ook schreef ze het boekSamenlevingen in Balans, naar een toekomst in harmonie met de universele wetten (2014)”.

Zie voor meer info ook: www.marjadevries.nl

De kracht van je gedachten

Hoe je gedachten de werking van je DNA beïnvloeden

7 oktober 2018, Leeuwarden – DNA komt voor in elke cel van je lichaam. Lang werd gedacht dat dit een vaststaande unieke code was, die ons gedrag en onze fysieke kenmerken bepaald. Nu niet meer!

DNA bevat stukjes code die we “genen” noemen. Nieuw wetenschappelijk onderzoek laat zien dat veel genen elke dag “aan” en “uit“ worden gezet door je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Elke gedachte die je hebt, word door je lichaam opgevangen en beïnvloedt het wel of niet ontstaan van eiwitten die onder andere betrokken zijn bij je immuun systeem, hersenfuncties, voedingsopname en hormonaal stelsel.

Lianne Hermers is wetenschapper en gefascineerd door de chemie, gedachtegang en gevoelens van mensen. Op zondag 7 oktober zal ze je laten zien wat de effecten hiervan zijn op je DNA: Je hebt meer invloed dan je denkt!

Met behulp van heldere uitleg, wetenschappelijke onderzoeken en voorbeelden uit de praktijk, krijg je meer inzicht in hoe jouw gedachten je leven en omstandigheden drastisch kunnen beïnvloeden. Speciaal voor deze middag zal Lianne geavanceerde apparatuur meenemen, waarmee je direct het effect van jouw gedachten op je lichaam kunt waarnemen.

Laat je meenemen op een reis door de geheimen van je lichaam en geest. Leer de kennis toe te passen in je dagelijks leven en krijg tips voor een helder stappenplan waarmee jij het gezonde en gelukkige leven waar je van droomt, ook werkelijk kunt gaan creëren.

Spreker: Lianne Hermers
www.krachtvanbewustzijn.nl