Terwijl jij jezelf nog als een fysiek persoon ziet, zegt de nieuwe wetenschap dat je uit energie golven bestaat.

Dr. Bruce Lipton is een celbioloog en oud-docent aan de medische faculteit van de Universiteit van Wisconsin en onderzoeker aan de Stanford University School of Medicine. Inmiddels is hij een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de ‘nieuwe biologie’.

In onderstaande video vertelt hij je zijn ontdekkingen en hoe jij zo veel meer krachtiger bent dan dat je altijd is verteld.. 

Terwijl jij jezelf nog als een fysiek persoon ziet, zegt de nieuwe wetenschap dat je uit energie golven bestaat.

Dr. Bruce Lipton is een celbioloog en oud-docent aan de medische faculteit van de Universiteit van Wisconsin en onderzoeker aan de Stanford University School of Medicine. Inmiddels is hij een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de ‘nieuwe biologie’.

In onderstaande video vertelt hij je zijn ontdekkingen en hoe jij zo veel meer krachtiger bent dan dat je altijd is verteld..