Wie bij ons eerste evenement “De kracht van je gedachten” op 7 oktober aanwezig was, heeft al veel inzichten gekregen over hoe onze emoties en gedachten invloed hebben op ons lichaam. Lianne Hermers vertelde destijds in haar lezing over epigenetica, een nieuwe wetenschapstak die de invloed van deze factoren op het DNA bestudeert.

Dit jaar kwam de documentaire “Heal” uit. In deze docu vertellen verschillende grote namen uit de (spirituele) wetenschap hun kijk op ziek zijn en heling. Ook komen er bijzondere verhalen voorbij van mensen die door deze wetenschap in te zetten op bijzonder snelle en volledige wijze zijn geheeld. Met de kennis vanuit onder andere de kwantumfysica, spirituele psychologie en de huidige kennis over voeding laten ze zien hoe ook jij je leven kunt helen.

Je vindt de documentaire gewoon op Netflix!

Wie bij ons eerste evenement “De kracht van je gedachten” op 7 oktober aanwezig was, heeft al veel inzichten gekregen over hoe onze emoties en gedachten invloed hebben op ons lichaam. Lianne Hermers vertelde destijds in haar lezing over epigenetica, een nieuwe wetenschapstak die de invloed van deze factoren op het DNA bestudeert.

Dit jaar kwam de documentaire “Heal” uit. In deze docu vertellen verschillende grote namen uit de (spirituele) wetenschap hun kijk op ziek zijn en heling. Ook komen er bijzondere verhalen voorbij van mensen die door deze wetenschap in te zetten op bijzonder snelle en volledige wijze zijn geheeld. Met de kennis vanuit onder andere de kwantumfysica, spirituele psychologie en de huidige kennis over voeding laten ze zien hoe ook jij je leven kunt helen.

Je vindt de documentaire gewoon op Netflix!