In deze (engelstalige) TedTalk vertelt Jeff Lieberman (wetenschapper en engineur) zijn visie over wetenschap en spiritualiteit. Hij daagt ons uit onze kijk op wie we zijn, onze relatie tot het universum en onze relatie met elkaar opnieuw te herzien. Onze geest zou een “gedachten-generator” zijn.  Wat gebeurt er als we deze uit konden zetten? Als we onze individuele ervaring van de wereld kunnen ontstijgen?

In deze (engelstalige) TedTalk vertelt Jeff Lieberman (wetenschapper en engineur) zijn visie over wetenschap en spiritualiteit. Hij daagt ons uit onze kijk op wie we zijn, onze relatie tot het universum en onze relatie met elkaar opnieuw te herzien. Onze geest zou een “gedachten-generator” zijn.  Wat gebeurt er als we deze uit konden zetten? Als we onze individuele ervaring van de wereld kunnen ontstijgen?